Mitt första hångel

Kommer du ihåg din första kyss, eller första gången du hånglade?

När jag skulle hångla för första gången var jag väl förberedd! Min mamma och pappa hade generat visat mig hur man skulle göra.

Det hela hade börjat med att jag vänt mig till mamma.  Jag ville nog både ställa frågor men mest bara  prata om det hela.Hon i sin tur tog upp ämnet på nytt när vi alla 3 satt hemma i soffan en fredagskväll och kollade på film.  Mamma och pappa som tyckte detta var jätte roligt kom på den goa iden att de praktiskt skulle visa mig hur man hånglar.


Det var nog bland det värsta jag varit med om som liten. Så pinsamt och generad hade jag aldrig tidigare känt mig tidigare. Jag var inte den som skämdes över mina föräldrar men det där tog priset. Med ansiktet gömt mellan händerna sprang  jag in på mitt rum och bad dom sluta – Äckla sig!!!”
Jag har vart med om värre saker, tex gått in på mina föräldrar när dom har haft sex. Ingen av dom märkte att jag kom in för lika fort var jag uppe på mitt rum.  Sånt förtränger man rätt fort och kan skratta åt idag.


Mitt första hångel var med Glenn i 6:an. Glenn gick i min parallellklass och var ett huvud kortare än mig. Vi var några kompisar som kollade på film. När filmen var slut gick alla in till hon som vi var hemma hos sovrum för att få vara lite i fred. Hon dela rum med hennes syster så det fanns 2 sängar och en soffa. Vi busade och tumlade runt i sängarna med släckta lampor.  Jag och Glenn hamnade i en av sängarna själva och smög under täcket.

Jag minns hur Glenn böjer sig fram och kysser mig.. Jag tittar upp i taket och försöker hänga med tempot. I mitt huvud snurrade tankarna: Glöm inte att röra på tungan! Hjälp jag kommer och kvävas.. Jag skulle göra vad som helt för att ha detta på film. Stel som en pinne låg jag och snurrade tungan som en propeller.

Efter år av träning vågar jag kalla mig rutinerad hångleska! Men tuvärr hånglar man inte lika mycket idag som man gjorde förut. Jag saknar  känslan av att bara hångla.

I går myste jag och min Basist framför en film. Känslan var helt plötslig bekant och jag kände samma pirr som den gången undertäcket med Glenn.

Vi måste hångla mera! Det är hett, mysigt, spännande och upphetsande!


Vi tycker du är jätte het! Var det en inbjudan?

En person frågade mig här om dagen varför jag alltid råkar ut för så mycket sjuka, roliga och galna saker. Han undrar vart jag träffar alla sjuka människor och hur det kommer sig att jag alltid har någonting kul att berätta.

Got me thinking.. but a friend qick answered
- She more open and susceptible!

Det är sant. Att i sociala sammanhang inte bara vara den som tar intiativ till interaktioner utan även har en energi och kropps språk som tillåter andra att känna sig bekväma. En del människor är mer mottagliga än andra.

Jag stod med ett glas vin i handen i en av barerna på Kvarnen när ett par tränger sig förbi folkmassan. Dom fångar min uppmärksamhet.
De ser ut att leta efter någon, båda spejar runt i lokalen och försöker samtidigt inte konversation.
Jag möter tjejens blick och tyder ett leende. Hon vänder hastigt bort huvudet och hennes hår slår mot hennes kind. Lika fort slår hon tillbaka huvudet och möter min blick, denna gång blir jag utmanad.

Blickar kan döda men i detta fall förföra.. Hon klädde av mig med blicken och bet sig i läppen. Nu börjar det bli intressant.
Hon viskar någonting till sitt manliga sällskap och han möter min blick. I samma stund höjer jag mitt glas och tar en klunk. Låter glaset ligga kvar mot mina läppar sänker det när jag ser henne gå med bestämda steg emot mig. Hand i hand tar de sig igenom folksamlingen.

- Hej!
Hon släpper mig inte med blicken, han där i mot är lite mer vaksam och fastnar med blicken på mitt bröst. Jag blir inte stött mina anchors brukar fånga blickar.
- Vi såg dig från andra sidan baren.

Jag ler och presenterar mig. De presenterar sig som Elin och Johan, inga namn eller ansikten jag sett förut. Kan det vara gamla kunder till mig?
 Han står fortfarande tyst men nu vågar han titta mig i ögonen och han ler.
Dom byter en blick när hon överraskar mig med en hand om min midja och böjer sig närmare mig

- Vi tycker du är jätte het!
Jag blir sällan generad men i den här stunden var jag lika röd om kinderna som mitt rödvin jag nu sitter och sippar på.


Jag skrattar, byter ställning och blir plötsligt obekväm.  Vad ska jag göra nu?
Kvällens utbud av män hade inte fångat mitt intresse för 5 öre. Det jag väntade på var ett sms från en eventuell skedkompis jag bytte nr med kvällen innan. Men va fan nu står det ett par- snygga, frächa som avgudar mig och vill ligga, kan bli riktigt intressant. Tar en stor klunk av mitt vin innan jag kan tala.



- Låter som en inbjudan?

Denna gång svarar han:
- Absolut, är du på?
Plötsligt märker jag hur jag har sträkt på överkroppen och fumlar med fingrarna i mitt hår. Till svar på hans fråga ler jag och biter mig i läppen. Jag är medveten om vad jag signalerar man samtidigt nyfiken.

Plötsligt faller jag tillbaka till verkligenheten. Min mobil vibbrerar- och det väntade smset ramlar in i min inkorg. Jag läser mellan raderna och förstår att han vill skeda. 
 
När jag slår upp blicken möts jag av 4 hungriga ögon! Kåta, frågande och skrämmande. Jag lägger handen på hennes axel och säger att jag ska ta ett varv och se om jag kan hitta mina vänner. Jag lägger huvudet på sne och ler. Frågar artigt om det kommer hålla sig i baren?
De tittar på varandra,ler och nickar.



Sveper en sista klunk och ställer i från mig glaset.
- Bra!

Garderobiären hjälpte mig på med jackan och utanför väntade min nya skedkompis. Ett bra val- i I morgon har vi en dejt.

Jag har en annan trekant fatsi och den tar inte plats på Kvarnen på söder. En annan gång ;)

 


 


Blind date!

Nu får det vara nog. Ett ord språk som säger- lär dig av dina misstag! Det är någonting jag borde lägga en extra tanke på.
Jag gick med på en blind date. En av mina bästa vänninors nya kille har pratat så gott om en killkompis som han trodde jag skulle gilla.
Mannen i fråga skulle vara en charmig prick, en gammal säljare. Eftersom man är i branshen bildade man sig en uppfattning rätt fort.  Ja ja.. tänkte jag. En chans ska jag väl ge blind-dateandet.

Tar man en titt på tiden jag publicerade detta inlägg, förstår man att det gick åt helvtte.
Vi 4 tog en drink och pratade allment om allt mellan himmel och jord.
När han äntligen gick på toaletten tog jag min väska och jacka över armen och  spang min väg...
Så jävla elakt, men det där var fan inte okej. Han var inte bara oförskämd utan även full innan han än hade mött upp oss..

Alkoliserade översittar män går bort!

Nu lär vi oss av våra misstag! Inga blindates!

God Natt!


SUPRISE!!! You have been thowing up for nothing!

In i en taxi när jag inser att jag kommer att bli försenad. Väl utan för NK på hamngatan möter jag min man som säger att vi ska gå in bakvägen så vi knatar ner för gatan.

Plötsligt kastar hans sig över mig och knyter en ögonbindel runt huvudet på mig. Skräckslagen, bakfull frågar jag vafan han håller på med.



Instruktionerna att vara tyst, inte bråka, lita på honom leds jag över gatan i totalt mörker.

Jag får hoppa in i en bil sedan hör jag…

-          Mot Bromma flygplats!

Nu svettas jag, skriker och sprattlar runt i bilen. Jag hör ljudet av fniss och kamra blixtrar slås runt om kring mig.

-          Babe vafan händer, jag trodde jag skulle gå en visning? Vart ska vi?

Han svarar inte på nått utan håller ett fast grepp om min kropp där jag ligger.  Jag hotar att börja slåss om jag inte får ställa en fråga…

-          Vet min chef om det här?

Uuups! Svarar han och börjar skratta.


Jag lugnar ner mig och bilresan fortsätter i ungefär 15 minuter innan jag leds ut. Igenom dörrar upp för rulltrappor, igenom spärrar och sen får jag sitta ner. Jag känner på stolarna jag sitter på. Dom är sammanlänkande, som på en tågstation/flygplats.


Min man tar min väska och ger den till någon som frågar efter legitimation.

Oh my fucking god vad fan är på väg atthända?



När jag äntligen får av mig ögonbindeln befinner jag mig på ett rum och framför mig står My man och Gluggen med skumpa, videokamra och sjunger :

-          Ja må hon leva, ja må hon leva… !

Jag har blivit kidnappad på en dagskryssning ute i Stockholms skärgård!

Mina underbara vänner har förberett en dag full med festligheter. Frukostbuffe , champange , middag mm Min försenade födelsedags present.


Till storyn hör att jag har alltid sagt att det finns ingen av mina vänner som skulle överaska mig. Och om dom någon gång skulle göra det så skulle jag defernitivt ha vetat om det. Ingen har sådan koll som jag har. Jag lägger märke till allt. Vid varenda överaskning, present eller annat har jag fått lodsats blivit förvånad…



Söndagens överraskning var faktiskt den enda gången jag blivit helt tagen, of guard! FAN VA HÄFFTIGT! Under hela 4 veckor har jag trott att jag skulle gå en visning. Tränat, ätit soppa hela veckan, solat solarium - fixat mig från top till tå. Äsh vem bryr sig, i looked fab last sunday!
 Älskade vänner tack för världens bästa dag, I LOVE YOU !


RSS 2.0