JUst a regular day for a model!

05.55 klockan ringer -Går upp och kräks.

05.05 Snozz ringer.. går upp och kräks...

Välkommen till en oerfaren models värld.

Regel Nr. 1. Ingn Alkohol före fotografering/visning!

Nu bär det av till NK!

Att göra en höna av en fjäder...

Jag läser om hönapöna effekten.
Att göra en höna av en fjäder, katastrof tänkande att dra slutsatsen att det värsta kommer att inträffa- det stämmer rätt bra in på mig.
Jag skrämmer alltid upp mig själv att det värsta tänkbara senariet kommer att inträffa. Magont, stress-symtom och panikångest. Dramaqueen!
Vi har det tufft på jobbet, gör varken tillräkligt med timmar eller resultat. Någonting vi alla ansvarar för. Idag har varit en dag av katastoftänkande.

Tänk om jag inte får in folk och vi inte gör några timmar...
Tänk om dom jag får in inte gör resultat...
Min chef avskedar mig och byter ut mig mot någon annan...
Företaget läggs ner och vi alla blir arbetslösa...

Nu! till det jag lärt mig idag. tar
När man drar en för snabb slutsats, tenderar man till att hoppa över fakta och låter kännslorna ta över.

vi börjar med en frågeställning.
Vad är det värsta som kan hända?

Vad händer om jag inte får in timmar? Kommer jag att dö? Svar nej!
Vad händer om dom jag rekryterar in, inte gör resultat? Kommer företaget att gå i konkurs? Svar nej! Vo får helt enkelt tänka om. Hur ska vi vända rekryteringe, leta efter ett nytt forum?
Kommer min chef verkligen att avskeda mig? Förmodligen inte, hon kommer att sätta mer press på mig. Hjälpa mig!
Kommer företaget att läggas ner för att vi gör dåliga resultat? Nej, företag räknar med förluster och har fler kontor att luta sig tillbaka på.

Vad kan jag göra?

  • Göra en tydlig personprofil på vad vi söker.
  • Ta reda på vart vi hittar denna typ person.
  • Se över säljutbildningen och finslipa.
  • Peppa mina säljare och se till att de trivs.
  • Planera en dag på stan

Tankar påverkar ens kännslor, kännslor påverkar ens handlingar.
Tänker du negativt kommer du att bära med dig negativa kännslor. Känslor som i sin tur leder till att dina handlingar inte nödvändigtvis leder till katastrof men inte till din fördel.



Citodonen talar..

Vi gör ett försök att skriva några rader... Jag har nämligen det senaste 2 dygnen petat i mig över 5000mg värktabletter av olika slag.
I onsdags kolapsade min rygg av för hård träning och sen dess har jag haft sån jävla rygg ont att jag inte kunnat röra mig ordentligt. 
Jag är som en kärring, Myggan (döpt i dag, you know who you are) och killarna på jobbet har fått hjälpa mig med stort sätt allt, upp och ner från stolar, hämtat lunch åt mig och försett mig med värktabletter. Tack underbara människor!

I går blev det för mycket och jag var tvungen att masa mig till en naprapat. En asiatisk norska vid namn Leyla har knäckt, knådat och masserat i gång min rygg så jag är något bättre.
Men i går kväll kom smärtan tillbaka. En morfinrik tablett fick mig att somna och ett bad i morse fick mig att palla mig i väg till jobbet.
Nu sitter jag som ett kolli, en levende zombie framför datorn och planerar inför utbildning nästa vecka.
En ipren och en alvedon har dämpat smärtan men jag är helt drogad.
Bredvid mig ligger en 500 mg citodon, den lockar.
Den näste roppar efter mig...
- Stoppa mig i munnen och svälj- du kommer må mycket bättre.
- Du kommer att bli lycklig, vill du inte vara lycklig?

Sväj mig, svälj mig, SVÄLJ MIG!!!!!!!!!!!!!!!


Slumpen är ingen tillfällighet

Jag läste för 6 månader sen en bok- Slumpen är ingen tillfällighet av Jan Cederqvist.
Jan berätta om berättelser och inblickar i ett av livets stora mysterier, den meningsfulla slumpen, det märkliga sammanträffandet, den osannolika händelsen, som löser ett problem eller rentav förändrar ett liv.
Är det en ren tillfällighet, eller är det en "synkronicitet", en meningsfull slump som på något sätt har med ditt liv att göra.



Jag har aldrig varit den som trott på någonting övernaturligt, någon undermedveten kraft som vi faktiskt kan påverka. Jag har alltid trott på att saker skeddde av en slump...
Efter att ha läst boken började jag öppna mina ögon och se händelser på ett nytt sätt, mer vaket och nyfiket.

Kan det faktiskt vara så att händelser sker i ett syfte och med en mening? Missar vi chanser och möjligheter för att vi inte är tillräkligt vakna eller motagliga?

Svar JA!

När jag tänker efter kan jag komma på ett dussin märkliga händelser som inträffat sammtidigt eller i följd av varandra som har ett samband. Eller en mening. Men som jag inte tagit till mig, förbisett och inte tagit mig tillfälligheten.

Jag har idag kommit väldigt lång med vem jag är. Vad jag värderar, vad jag vill göra, vad jag vill ha och kan ge. Men vart börjar jag.
Jag har länge haft ett hum om vad jag vill göra med mitt liv och vad jag bra är på. Så mycket abittioner, vilja och styrka. Många mål. Det har blivit så stort och omfattande att jag inte kan sätta någonting i verket.

Förra veckan kom det jag väntat på, tack vare boken har jag fått upp ögonen för, tillfälligheten!
Och jag har börjat ta den till mig.
En rad händelser som inträffade förra veckan har en tydlig röd tråd.
En tråd jag hade skrattat åt om jag inte bestämt mig för att se slumpen som en möjlghet och därefter ta mig tillfälligheten.
Tack vare människor i min omgivning som bekräftat dessa händelser som en självklarhet, ödet- det här kan vara din chans!
- Det är här var menat för dig. Ta chansen, det här är ett steg i rätt riktning.

Slumpen är ingen tillfällighet.
Händelser sker ut av en anledning och har betydelse, frågan är vad du gör ut av dom.
Ta tillfälligheten!



I Will!


V. 38 träning, dejt, barnvakt, tvätt...

 6 veckor kvar till Alla Helgons dag, 13 veckor kvar till Julafton och 109 dagar kvar till ett nytt år. Veckorna och dagarna bara springer förbi och hinner knappt med att andas.

Måndags kvällen är uppbokad,  lösa planer för resten av veckan lämnar ingen tid åt spontaniet.
Onsdag träning och torsdag ska jag tvätta.
Fredag ska en affärside diskuteras över middag och mingel. Och under helgen leker jag extra mamma åt min lillasyster (pappas medelålders kris). Och sen var vi redan inne på vecka 39…


Just fan,  i morgon har jag en dejt.

På Miss Plastics födelsedag som firades förra söndagen på Patricia träffade jag en man vars sexuallite var lite av ett mysterium och ett misson var igång där både jag och min gay man la fram en stöt… En stöt som besvarades i båda riktningarna vilket gjorde oss båda ännu mer nyfikna. En dragkamp om hans uppmärksamhet var i gång men som jag snabbt lessnade på gick till baren. Det får vara nog med bög män för mig.


När jag viglat om kring själv på Patricia i någon halvtimme hittade jag vår karl ensam i baren.  Hade min man gett upp??? Han sken upp när han såg mig och jag lät honom bjuda mig på en drink.  Det ena ledde till det andra och han följe med mig hem.


Väl innan för stängda dörrar bevisade han mer än nog att han var galen i kvinnor! Min man och jag kom fram till att han är nog bara lite nyfiken, kanske bi men inte nödvändigt. Han känner mycket i gay världen - likt mig. Det gör honom inte nödvändigt vist till gay.


Shit the same, vi hade en dejt förra torsdagen där vi gick en poweerwalk kring Årstaviken och avslutade med en middag. Han har visat stort intresse och hört av sig ela helgen, överraskande positivt! Han är precis vad jag behöver just nu.  Snygg, rolig, 32 år, bra jobb och en het bil. Jag blir behandlad som en prinsessa - vem kan säga nej till det?

Have fun!


Dagens lilla problem

  • Tappade mobilen i golvet i morse...
  • Displeyerna är krossad och starka färjade stripor sträcker sig från ena kanten.
  • Telefonen kostade 5000 kr, idag är den värd 3500 kr...
  • Min försäkring gick ut för 1 månad sen
  • Jag fick min mens i går kväll


Livets motgångar ska vändas till en lärdom och erfarenhet.
Att ta ut saker i förskott eller tänka negativt kommer att på verka hur du mår.
När man fokusera på det negativa kommer det atomatiskt att sätta käppar i hjulen för oss.

Tankar påverkar dina känslor och känslor påverkar dina handlingar.
Slutsatsen: du kommer alltså inte att handla på bästa möjliga sätt i sittuationer om du är laddad med negativitet...

Hur ska jag nu leva den torsdag på bästa möjliga sätt.
Jag är laddad med frustration och ilska.

Vi ser problemen med en viss själv distans eller fråga någon i den omgivning hur de uppfattas från andra ögon. 
- Hur viktiga och avgörande är dessa problem/ händelser.
Utan att beskylla eller klandra någon annan för dessa händelser, försök och se vad du kan ha gjort för att förhindra detta.
- Är det du som ansvarar över det här? Eller kunde du kanske ha gjort någonting annorlunda som i sin tur hade förhindrat detta att inträffa?

 

  1. Olyckor händer det är ingenting jag kan styra över. Men nästa gång kanske jag inte ska springa omkring med mobilen i handen om jag inte pratar eller smsar med den.

  2. Trots att displeyern är förstörd hindrar inte det själva mobilen att fungera som den ska. Dessutom är det bara en liten del av displayern som blivit förstörd.

  3. Jätte trist att jag skulle tappa telefonen. Och tråkigt att telefonen skulle gå sönder precis efter försäkringen gått ut.                                                                                                                                           Men det ligger faktiskt på ditt egna ansvar att ha koll på sånt som att förlänga försäkringen i tid.             Att investera i en bra och dyr mobil är själv valt.                                                                               Nästa gång, lägg en påminnelse i mobilen att försäkringen upphävs ett specifikt datum.
  4. Att du fick din mens igår är väl igentligen ingenting som har med detta att göra. Och varför ska  det räknas som någonting negativt? Det tyder på 2 saker som jag idag ser som possitivt.                                         Nr 1. Jag är inte gravid!                                                                                                                      Nr 2. Min kropp visar att jag kan få barn. Jag är helt frisk! Om du vill få bättre kontroll över hela mens sittuationen, börja föra dagbok när du fick din mens. Hur länge den varade och när du gissar på att den borde komma nästa gång... Kanske hjälper det dig psykiskt att förbereda sig på eventueller humörsvängningar.

Och då tar vi problemen där ifrån.

En torsdag väntar på att jag ska leva!


MY NEIHBOUR KING

I onsdags kämpade jag för kung och fosterland med att skruva bort min gamla duschslang och sätta dit den nya moderniserade dusch jag inhandlat.
Det gick så där...
Jag bor i ett gammalt hus så slangjäveln och fästet verkar har rostat fast. Min verktygslåda inneåller det mesta förutom en skiftnyckel.

Jag traskade över till grannen för att låna en. Eftersom jag bara "känner" en tjej i huset börjarde jag där. Självklart var inte hon hemma så jag provade dörren bredvid.

En mörk kille i bar överkropp öppnar dörren och hälsa på mig med engelsk dialekt.

Ehee..... yes hello! i need to borrow a tool.....
HAN - okey, what kind of tool?

Shit hur fan säger man skiftnyckel på engelska. Jag skrattar och frågar om han kan komma in och se efter?
Gladligen kliver han in i min lägenhet och konstaterar att en skiftnyckel är vad som kommer att behövas för att få upp skiten. Självklart hade inte han heller någon skiftnyckel...

Ja inget mer att göra åt saken. 30 minuter senare ringer det på min dörr.
Ny duschad i morgonrock  öppnar jag och där står min granne med, inte med en skiftnyckel men någon
annan typ av nyckel.
Han kliver in och börjar mecka men lyckas inte få upp min jävla slang.
Jag tackde så mycket och beklagade besväret.

I går på väg hem från jobbet mötervi varndra stax innan vårt hus och tar sällskap.
Han frågar vad jag jobbar med och jag desamma. Eftersom han pratade så fort han  jag inte uppfatta ett ord utav vad han sa. Väl uppe vid min dörr pressenterade han sig som KING och frågade om jag hade några roliga planer i helgen.
- Im having a small get togettering on Saturday, if your not doing anything come over!
KING- Sounds fun!

När jag kommit ut ur duschen ligger det en lapp i hallen:

0705xxxxxx....... I thought this might be useful. / KING





Hello MR hot black guy!

Miss Plastic Fantastic

Miss PlasticFantastic väger 53 kilo, var av 2 kilo sitter på bröstet (1 kilo gelehallon). 
1,60 cm kropp, smal som en sticka och läppar som både är större och putar mer än mina bröst.
Blont svallande hår (50 % fast klistrat).
En Chihuhaua som är hennes liv.
Hon fyller kravprofilen: Hugh Hefners next wife!
Ibland hamnar jag i någon sorts trance när hon tar av sig tröjjan, Bröst Överallt! Jag vill springa fram, klämma och känna. Dyka ner mellan dom!!!!!!!!!

Jag älskar den här damen! Jag fashineras av hennes opropigorneliga kropp och jag älskar hur hon är raka motsatsen till folks fördommar. Hon skiter fullständigt vad folk tycker och tänker. Hon älskar sitt köpta JAG!
Om folk bara visste...
Chefsposition, lägenhet på Kungsholmen-världens trofastaste vän! 
Hon finns alltid där och vet alltid hur saker och ting ska lösas. Jag ringer alltid henne för att få kräkas över min vardag, killar och livets alla motgångar.
Jag älskar att vakna av hennes spontan sms en helt vanlig vardagsmorgon, med dagens budord och några peppande meningar inför dagen.

På söndag är det Miss Plastic Fantastic födelsedag.
Champangen är köpt och klänningen struken. Vi hittas på Cafe Opah och mig missarna ni inte- jag är den bröstlösa bruden i sällskapet.



RSS 2.0