Man vs. 1,75 cm Ben

Vår och kärleken ligger i luften. Min chef har länge tjatat om att hon har en kompis som hon tror jag skulle passa ihop med. Jag träffade honom på en afterwork för några veckor sen. Tyvärr kom han rätt sent vilket betyder att jag inte har mycket minna om hur han såg ut.
Jag gick med på att träffa honom på en drink efter jobbet i fredags. Jag hade ett vagt minne av att han inte var speciellt lång, så klackarna hade jag lämmnat hemma.
Men gud så liten han var. Liten kille, jätte snäll och trevlig men gud så liten. (i mina ögon)

När man är 1,75 lång som tjej så är det extremt viktigt att ha en lång kille.  Jag har förvisso träffat män som varit lika långa som mig vilket varit gränsfall. Men dom vet hur en dam ska föras och tar betydligt mer plats.

Min chef  pratade så gått om sin killkompis och vill verkligen att han ska träffa någon. Och det var han, han var jätte gullig, för snäll, för fin, för söt och på tok för liten.
Jag har några  killkompisar som kan gämföras med min dejt. Jag känner igen mig själv i min chef. Man vill verkligen att han ska träffa någon. Jag pratar gått om honom för alla mina tjejkompisar och försöker ständigt rekrytera en kvinna åt honom.
Han var förmodligen killen som dom stora grabbarna latchade och fjantade runt med.
Idag är han en framgångsrik man med utbildning, utseende, mål och framtid.

Men fortrande på tok för liten för ben på 1,75 cm!


asexuell

Fördriver tid... min man håller på att göra sig i ordning. Duschning, rakning, insmorning, klippning (runt öronen), hår, kläder och sminkning. Han är värre än mig.

Har hängt i gamla stan under eftermiddagen. Så härligt väder. Vi tränade på varisitt håll sen möttes vi nera vid vattnet för att sola.
Satt och daltade över att jag inte träffar några män, skyller på min bög. Inte nog med att vi bör i hop (vilket minskar mina hemsläp tillfällen med ungefär 90 %) så umgås vi hela tiden. Vi bor ihop, festar ihop och umgås, det måste bli en ändring.

Jag hade en disskusion på jobbet om att det finns en viss % människor som är asexuella-vilket menas med att dom inte alls kan tända till. Det är inte sexuella för 5 öre. Attraheras inte av någon osv. Jag blev lite rädd för en sekund. Jag kände igen mig. Jag har befunnit mig i en svacka, där jag bokstavligen äcklats ut av sex.

Är jag sjuk? Eller har jag bott för länge med min bög!


- Vad du är för kvinna som inte kan tvätta? Varför du inte kan tvätta?

Ni landade i vårt nerstökande bombnedslag- även kallat hem för ca 40 minuter sen.
Jag har ställt mig och bakat! Kladdkaka ska det bli.
Jag har skrytigt högt om hur grym jag är på kladdkaka så i morgon är det upp till bevis.


Min man och jag tvingade vår stakars vän+ barn (7 år) att köra oss till Willys så vi skulle kunna storhandla. 8 Stora matkassor blev resultatet.
Min man äter inte griskött vilket kan bli en del diskutioner om i matbutiken 
Jag väljer mammaskans köttbullar, han skriker - Det finns fläsk kött i dom! blandfärs?
Lite dyrar blir våra inköp av protein men det gämnar ut sig.

Framför hyllan med tvätt medlel kommer det fram en utländsk stor präktig karl och vill ha hjälp med val av tvättmedel. Jag stammar till och sa att jag har precis samma problem...
Han tittar på mig och säger:
- Va du är för kvina som inte kan tvätta? Varför du inte kan tvätta?
Min man kommer precis fram från hyllan bredvid, går om oss och slänger ner några disktrasor i våran vagn.
Jag tittar tillbaka på mannen och sa:
- Det är han som tvättar!
Han följer min man med blicken och fastnar på hans rumpa.
Som i en musikvideo dasar min man fram och viftar på skärten och i Willys vagnen släger han ner ett par rosa diskhandskar.
Gubben nickar och ser på mig;
-Aha! Han diskar... Han e sån,

I´m Happy!

Änligen börjar jag se resultat av min träning och strikta kost.
Varje morgon har jag börjat med en halvtimmes promenad förljt av en shot äppelcidervinäger, kaffe och 2 knäckebröd mackor.

Eftersom jag äter pencilin för alla mina infekterade percingar får jag inte delta i några högintensiva konditions träningar denna vecka, helt okej! Jag har kört bodypump i måndags och tisdag var det ett hårt pass på gymmet och onsdag blev det vila. Jag håller på att bli riktigt stark!

Jag är på strålande humör varje dag jag anländer till jobbet- en mix av ett nytt bra levnads sätt och mitt älskade jobb. Det känns så skönt att äntligen hittat rätt. Jobbet utgör 2/3 av ditt liv, att nöjas sig med ett jobb som betala hyran är i mina ögon som att slänga bort sitt liv.
Jag har grymt roliga arbetskamrater, mina anställda får mig att skratta, jag har råd att betala hyran plus liteyill ;) och jag lär mig så ortoligt mycket.
 Nej nu va det dags att bege sig!


En jävla Ide!

Det är ideer som styr världen. Ideer om bra och dåligt, rätt och fel, tillåtet och förbjudet. Ideer om vad livet är, om hur människor ska vara, om hur sammhället bör fungera och om hur universum är konstrerat.
Ideer om vilken religion som är den sanna, om vilken politik som är den rätta eller vad som är kärlek. 
Allting är egentligen bara ideer.








Fusk! Det slår till baka.. skyll dig själv

Kuken är het, måste låta mitt kaffe svalna innan jag dricker. Jag är ivrig!
Jag minskade min kaffe konsumtion med nästan 70 % förra veckan veckan. Jag drack bara en kopp kaffe om dagen och det var vid 14 tiden till vardags, men nu är jag här igen. 3 koppar kaffe om dagen. Ingen sjuk konsumtion men målet är att klara sig utan, inga beroenden överhuvudtaget!

Spinningen igår gick jätte bra, dock var kvällen lite utanför mina planer då vi (min bög och jag) blev bjudna hem på middag hos min tjejkompis och hennes rockstjärna till man. Där bjöds det på tacos, nachos  och cola zero, im  bad...
Jag får ha en dag i veckan där det är okej att äta skit, och där rök den dagen.

En kopp kuk och två knäckebrödmackor sen är jag på g till jobbet. I kväll blir det box om jag inte hörde fel, det är min platschef som bokar upp oss på passen så man har inte så mycket att säga till om.

RSS 2.0