The Unbaptise Man

Kepsen, Tandborsten, Nakna kocken, "19 cm".. han har på kort tid fått många namn. Omtalad för sin kuk och hånad för att hans tandborste flyttade in redan efter första dejten.

Så här gick det till när jag träffade "Den odöpta mannen"

Han fångade min uppmärksamhet där han på en högtalare stod och flängde frenetiskt med armarna och gungade på överkroppen. Jag funderade på om han höll på att få ett epilepsi anfall men förstod snabbt att det var hans dancemoves.
Våra blickar möts och han hoppade ner från högtalarna när han förstod att jag övervakat honom. Med bestämda steg gick han rakt emot mig för att sedan böja sig fram och säga något obegripligt.

Svartklubbens musik överröstade hans inledning men i stället för att behonom upprepa vad han just sagt fastnar min blick på hans röda keps han vridit snett åt vänster. Bär man fortfarande keps?
Jag märker att han blir obekväm eftersom han aldrig fick något respons på sin hälsning.
Jag väcker mig ur mina funderingar och bestämde mig för att ta kepsen.

-      Jag passar mycket bättre i den här än du!
Skriker jag mellan högtalarnas vilda bas slag.

Han skrattar och säger att jag får låna den men bara om jag lovar att han får tillbaka den.
Ett leende och blinkning senare har jag sprungit min väg med kepsen på huvudet. Barnslig och smått berusad tränger jag mig igenom dansgolvet med baren som mål.

Jag hade helt glömt bort att jag var där med "freaky fuck" och att det vore oförskämt att ertappas flörtande med en annan man när vi var i sällskap.
Dem röda kepsen sa jag att jag hittat på toaletten och kom att bli kvällens leksak. Vi fotade oss med kepsen på huvudet, grimarscherade och skrattade.

På väg ut mot garderoben springer jag in i vår keps-ägare. Jag sträcker över kepsen och ger honom en kram som tack för lånet.
När våra kinder möts och kramen är avslutad passar han på att stjäla en kyss.
Han får sig ett slag på bröstet och jag rycker snabbt kepsen ur hans hand.

- Ingen stjäl en kyss av mig ostraffat. Den här tar jag med mig hem!
Efter ytterligare några vändor retsamt flörtande har vi bytt nr och jag har en röd keps i väskan.

Dagen efter, Sms-efterlyser jag ägaren till en röd omodern keps. Det är roligt hur en sådan ful keps kunde leda till dessa rader.
Den kepsen, den manen - Han skulle snart visa sig vara mer än bara en man med dåliga moves och ful keps. Han visade sig vara ett av mina bästa ligg...


Han behöver dock forfarande ett namn.




RSS 2.0